K-Market Kuukkeli  TILAUKSET TÄSTÄ 

Hei! Halutessasi tilata ruokatuotteita ennakkoon, noudon tai kotiinkuljetuksen K-Market Kuukkelista, ole hyvä ja tee se yllä olevan linkin kautta. Siirryt siitä oikealle sivustolle. Tämän sivuston kautta lähetyt viestit eivät automaattisesti välity K-Market Kuukkeliin.

Kiitos!

 


Lapin oma verkkokauppa!

Meiltä löydät lähes kaiken mitä tarvitset Lapista tai Lapin matkaasi varten. 
Lapin tunnelmia voi nyt muuallakin jakamaan helposti, sillä kaikki nämä lappilaiset tuotteet ja Lapin lahjat  monen muun lisäksi voi tilata nyt  edullisesti ja halutessasi vaikka suoraan kotiovellesi!

Päivitämme sivustoamme jatkuvasti ja annamme teille mahdollisuuden tilata laajasta tuotevalikoimastamme nyt myös verkkokaupan kautta.
Tuotteet löytyvät paikanpäältä toimipisteestämme Saariselän keskustasta ja keskeltä Lapin tunturimaisemia, Saariselän 
Kauppakeskus Kuukkelista ne myös teille toimitetaan. Kuukkeli on Saariselän ainoa ruokakauppa sekä tavaratalo, ja on vuonna 2021 palvellut asiakkaita jo 40 vuotta. 

Saariselän palvelut ja majoitukset

Saariselän majoituksetaktiviteetit ja elämykset löytyvät Majoitus Kuukkelin omalta sivustolta. Siellä voit tehdä niin majoitusvaraukset kuin tutustua esimerkiksi ajankohtaiseen ohjelmatarjontaan. Haluamme tarjota sinulle kaikki parhaat vaihtoehdot lomaasi varten, joten kokosimme ne tänne Saariselän Kuukkelin verkkokauppaan.

Jos et vielä pääse paikanpäälle tuntemaan Lapin tunnelmaa, niin voit nautiskella kotona kaikista Lapin herkuista ja -lahjoista tilaamalla niitä nyt verkkokaupastamme. Mikäli kaipaat jotain tuotetta mitä ei ole esillä vielä, otathan yhteyttä niin autamme mielellämme asiassa!

 

 

 

 

 

 


Lasse Hoikka & Souvarit - Kaunis maailma, 40v-juhlalevy, tupla-CD

17,80
19,00 €
Säästät 1,20 €

Lasse Hoikka & Souvarit : Lapin Legendat

18,90

Unto Viitamäki - Kai tiedät Souvarit...

30,00
39,00 €
Säästät 9,00 €

Poron kuivaliha

129,00 / kg
kg

Lakkahillo

7,90

Retki Suunnistus-kompassi

14,90

Rautua tomaattikastikkeessa

9,90

Lahjapaketti Kalaherkkuja I

11,90

Mustikkajauhe

10,90

Hillahillo 2dl

15,90

Karpalohyytelö 1dl

6,90

Variksenmarjakastike 2,5dl

7,95

Inarijärvi

39,00