Tulosta

Lapin lomat

Sovellus

 

Kaikki varaukset Lapin lomallesi!

 

Päivitämme tänne pian paljon tietoa Saariselästä ja Lapista yleensä. Keräämme myös aktiviteetit ja muut tärkeät informaatiot yksiin kansiin myös tänne Kuukkelin verkkokauppaan, jotta varaukset lomallesi on mahdollista varata kokonaisuudessaan aktiviteettejä myöten!

Majoitus Kuukkeli

 

Saariselän Majoitus Kuukkeli majoittaa Lapissa erityisesti Saariselällä, mutta myös kaikkialla Lapissa.

Saariselällä majoitusvaihtoehtoja on useita. Niihin kuuluvat useat erilaiset vuokramökit, vuokrahuoneet ja vuokrahuoneistot, jotka ovat enimmäkseen juurikin lomahuoneistoja.  

 

Jos Lapin lomasi haluaa venähtää, niin tarjoamme myös vuokrahuoneistoja, -majoitusta ja jopa liiketilaakin Ivalosta, Inarista, Laanilasta, Vuotsosta ja Sodankylästä. Otathan yhteyttä tarpeistasi ja katsotaan paras ratkaisu sinulle yhdessä!

 

Tekemistä lomallesi

Aktiviteettejä ja elämyksiä lomallesi löytyy runsaasti kesälläkin. Saariselän tarjonta ja harrastusmahdollisuudet ovat upeat erityisesti puhtaan luonnon äärellä viihtyville! Tekemistä riittää kaikille ja usein lomalla onkin mukava kokeilla jotain täysin uutta! Lähialueilta löytyy myös virikkeitä ja retkeilyreittejä kaikenikäisille. Viihdytte varmasti Lapin lomallanne Saariselällä!

Räätälöimme mielellämme elämyksiä ja ohjattuja paketteja Lapin matkallenne toivomustenne mukaan. 

Kokoamme parhaillaan aktiviteettejä ja julkaisemme niitä pian sivustoillamme enemmänkin. Olisiko sinulla toivomuksia harrasteiden suhteen?