Sovellus

 

Lapin oma verkkokauppa!

Meiltä löydät lähes kaiken mitä tarvitset Lapin lomamatkaasi varten ja Lapin tunnelmiamme pystyy nyt etelässäkin jakamaan helposti, sillä kaikki nämä Lapin lahjat ja Lappilaiset tuotteet monen muun lisäksi voi tilata nyt suoraan kotiovellesi ja vielä edullisesti!

Päivitämme sivustoamme tuodaksemme teille koko kattavan valikoiman lapin-tuotteitamme olemaan saatavilla myös näin verkkokaupan kautta, jotka todellakin löytyvät myös paikanpäältä toimipisteestämme keskellä Lapin tunturimaisemia, Saariselän keskustan ainoassa tavaratalossa ja ruokakaupassa, Kauppakeskus Kuukkelissa.

Saariselän palvelut ja majoitukset

Saariselän majoitukset, aktiviteetit ja elämykset löydät Saariselän Majoitus Kuukkelin puolelta. Haluamme tuoda sinulle kuitenkin kaikki parhaat vaihtoehdot esille lomaasi varten yhteen paikkaan, tänne meille Lapin kauppaan, Saariselän Kuukkelin verkkokauppaankin.

Sillä aikaa voit nautiskella kaikista Lapin herkuista ja -lahjoista joita on nyt saatavilla verkkokaupastamme. Mikäli kaipaat jotain tuotetta mitä ei ole esillä vielä, otathan yhteyttä niin autamme mielellämme asiassa!


Tuoretta hillaa ja lakkaa Lapista

Alkaen 69,00 / 3 kg

Uusi Poron kuivaliha

129,00 / kg
kg

Uusi Kuusenkerkkäsiirappi 1dl

5,49
Toimituksen paino: 309 g

Uusi Lasse Hoikka & Souvarit - Kaunis maailma, 40v-juhlalevy, tupla-CD

17,80
19,00 €
Säästät 1,20 €

Lasse Hoikka & Souvarit : Lapin Legendat

18,90

Uusi Lakkahillo

7,90
Toimituksen paino: 222 g

Unto Viitamäki - Kai tiedät Souvarit...

30,00
39,00 €
Säästät 9,00 €
Toimituksen paino: 780 g

Uusi Retki Suunnistus-kompassi

14,90
Toimituksen paino: 86 g